CORNUS d.o.o.


Smo družinski proizvodni obrat, vrtnarija v prlekiji, kjer vzgajamo sadike zelenjadnic, začimbnic in jagod. Naši skromni začetki segajo v leto 1992, ko smo si kot vrtnarska poskusna postaja pridobili ogromno izkušenj. Te izkušnje in veselje do dela so pripomogli, da smo se skozi čas razvili v podjetje, kot ga predstavljamo danes. Svoje sadike, pridelane izključno na našem obratu, ponujamo po večjih vrtnarskih centrih in zadrugah po vsej Sloveniji, tudi na Hrvaškem in v Avstriji. Letno pridelamo več milijonov sadik. V sezoni zaposlujemo več kot 20 ljudi. Znani smo po dobri kvaliteti in pestri ponudbi, ki pa jo vedno dopolnjujemo z novostmi.
Kljub temu da v ponudbi nimamo ekoloških sadik, sadike vzgajamo z minimalno uporabo pesticidov. To nam omogoča Diafitov sistem za pripravo vode, ki na popolno naraven način s pomočjo kalijeve soli izdela biocid, ki ga redno uporabljamo kot dodatek pri zalivanju. Sadike so zato bolj zdrave in odpornejše. Zakaj bi Vam - vrtičkarjem ponujali slabše sadike kot profesionalcem. Zato vam ponujamo sadike, vzgojene iz semen znanih semenskih hiš: Bejo, Syngenta, Vilmorin. Vse sadike sami tudi posadimo in se s tem prepričamo, da vam ponujamo res kvaliteten izbor.
Poleg ljubezni do vrtnarjenja in dolgoletnih izkušenj je naš uspeh tudi rezultat dobre delavske ekipe, ki sestavlja naš kolektiv. Zavedamo se in cenimo zavzetost naših zaposlenih za dobrobit podjetja.

GALERIJA


RASTEMO Z VAMI!